Menu

NHM Nieuwpoort

NHM is een toonaangevende producent en verdeler van (Benor) zand en grind op het Noordeuropese vasteland. Dit is dankzij onze onophoudelijke inzet en drang naar verbetering van onze diensten en producten. Deze kwaliteitsvolle granulaten (Benor) levert NHM zowel per as als per schip, en dit in België, Nederland en Frankrijk.

Een eigen vervoersfirma staat in voor een perfecte service en levering "Just in Time".

NHM beschikt over langlopende concessies in de Noordzee op verschillende zand- en grindbanken.

NHM beschikt te Nieuwpoort over een terrein van 8 Ha en over een havenkaai van 6,5 m diep bij hoog water.

Bovendien maakt NHM deel uit van Group De Cloedt. Concreet betekent dit voor u een waarborg te werken met één van de Belgische leiders in de winning van zand en grind.

NHM Brugge

NHM Brugge is een belangrijk producent van zeegranulaten (Benor).

Dankzij de ligging langs het Boudewijnkanaal en vlakbij de E40 is NHM Brugge een uitstekende uitvalsbasis voor toeleveringen naar het binnenland.

NHM Brugge beschikt over een terrein van 3 Ha, over een eigen loskaai van 7,5 m diep, over een zeefinstallatie van 200 t/h en een laboratorium dat onafgebroken controles doet op kwaliteit.

Behalve zand en grind, biedt NHM Brugge u als exclusieve verdeler ook Noorse gneis en Noorse zandsteen aan.

Group De Cloedt, waar NHM deel van uitmaakt, bezit een belangrijke participatie in de Noorse groeven Oster Pukk Sand en N.S.E.- Hier wordt gneis en zandsteen gewonnen, een type graniet, dat voornamelijk wordt gebruikt in asfaltproductie.

NHM Oostende

Op een terrein van meer dan 3Ha met 2 loskades, één voor het zand en één voor het grind, heeft NHM zich permanent gevestigd in Oostende. Haar zeefderij, het meest performante en meest ecologische van België, maakt het mogelijk om 300 ton zeeballast per uur te zeven. De granulaten worden gewassen, gebroken en gezeefd en onzuiverheden worden door een aquaseparator verwijderd.

De Benor kwaliteit wordt dus gegarandeerd evenals het vervoer via de binnenvaart of via de weg met de hulp van zustermaatschappijen "DC Dredging" en "Trans BlueLine" of via de zee dank zij eigen zeecargos naar alle klanten in Noord-Europa. De spoorweg grenst eveneens aan dit terrein.

NHM gebruikt haar eigen zeeconcessies (in België, Nederland en Denemarken,…) om zich te bevoorraden alsmede deze van zijn bevoorrechte leveranciers (Engeland en Frankrijk).

NHM verzorgt eveneens de exclusieve verkoop van granulaten die door « RECYC WEST cvba » in Oostende worden gerecycleerd. Gerecycleerde granulaten worden sinds lang als materialen in de wegenbouw gebruikt. Het Copro label garandeert een constante kwaliteit van deze granulaten.

NHM Oostende met 2 diepwaterkades (tussen 5,5 m en 10,5m) kan dank zij de verbeterde haventoegang nu ook door de grootste schepen zeer gemakkelijk aangelopen worden.

Het gneis en de zandsteen, geproduceerd door haar Noorse zuster vennootschappen (Oster Pükk & N.S.E.) worden er eveneens geleverd door vrachtschepen tot 30.000 T.
Group DC Aggregates site